Bilutleie i Alcochete

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Alcochete, distriktet Setúbal, Portugal. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autoportugal.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Alcochete

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Alcochete - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Alcochete i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Leiebil fra Alcochetes jernbanestasjon (Lisbon Orient Station, Moscavide, Braço de Prata og Sacavem), reisesentre og flyplasser som Lisbon Humberto Delgado Airport, Alverca Airport, Cascais Municipal Aerodrome og Sines Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis. Club Náutico på Avenida Dom Manuel I, Viagem no Passado på Avenida Doutor José Grilo Evangelista er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Alcochete er en by som ligger i kommunen Alcochete, Setúbal distriktet, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 27. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 224. største by/bydel. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Alcochete. Større byer og feriesteder er Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb), Setúbal (ca 117100 innb) og Queluz (ca 103400 innb). Det bor ca 9 700 (2015) innbyggere i byen. Ligger ca 11 meter over havet. Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, São Francisco, Samouco, São Gabriel, Quinta da Rota og Atalaia er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Oriente og Terminal Aeroporto Lisboa, de er innen gangavstand. Nærliggende T-banestasjoner (metro) er Moscavide, Olivais, Encarnação og Metro Aeroporto Lisboa, de er innen gangavstand.. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Alcochete.

Tips og anbefalinger i Alcochete på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Quinta do Piloto, Sivipa – Sociedade Vinícola, Wine Ventures – Quinta da Romeira, Venâncio Costa Lima Sucessores og ASL Tomé Sociedade Vinícola. Lisboa Oceanarium (Oceanário de Lisboa), Pavilhão Desportivo Carlos Lopes, KidZania og Parque Aventura Sniper er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Tropiske hus, dyreparker, akvarium og terrarium rundt omkring byen er Lisboa Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa), Oceanário de Lisboa og Noras da Quinta das Torres. Ønsker du å se eksotiske dyr? Praça de Touros de (tyrefekterarena) Alcochete, besøk og opplev kultur på et teater i nærheten av sentrum.

Kirke Nossa Senhora da Vida og Sognekirke Alcochete er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Kommunalmuseum Alcochete – Núcleo Sede ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Vil du handle på et kjøpesenter? Kanskje på Freeport Lisboa Fashion Outlet. Castelo de (Borg) Pirescoxe, Slot (Borg) São Jorge og Castelo de (Borg) São Jorge er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Alcochete.

Praia de Alcochete, Praia dos Moinhos og Praia do Samouco er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Golf ferie og leiebil? Palmela Village 20 km, Clube de Golfe do Paço do Lumiar 18 km og Academia de Golfe de Lisboa 18 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. Se gamle historiske ruiner som Quinta dos Ingleses og Palass Quinta de Vila Formosa de Olivais. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Hage Avenida Dom Manuel Primeiro.

Statuer og monumenter av interessante historiske hendelser og personer som Padrão alusivo a D. Manuel I og Statue Dom Manuel I. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Largo João da Horta, Largo Cel. Ramos da Costa og Largo da Misericórdia er nære. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Coreto de Alhos Vedros og Rotunda das Locomotivas.

Nærliggende destinasjoner, Alcochete

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Lisboa-Portela lufthavn, Alverca lufthavn, Cascais-Tejo lufthavn og Sines lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Montijo, Moita, Lavradio, Moscavide e Portela og Olivais. Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Setúbal, Amora, Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Bilutleiefirmaer i Alcochete, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass, Alverca flyplass, Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass og Sines flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Alcochete kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)