Bilutleie i Beja

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Beja, distriktet Beja, Portugal. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Det er bilutleiefirmaer i nærheten som Hertz, Avis, Budget, Thrifty, Europcar, Sixt f.eks. Alle prisene du ser på autoportugal.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Beja

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Beja - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Bejas jernbanestasjon (Beja, Represa, São Matias, Baleizão og Santa Vitória do Ervidel), reisesentre og flyplasser som Beja Airport og Sines Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis.

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Beja, Portugal. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Europcar på Rua de Luiz de Camões 41, Hertz på Rua do Progresso N4 Stand Botelho & Filho, Guerin på Rua do Empresário N 3 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Beja (Conistorgis) är en by i kommunen Beja, Beja distriktet, Portugal. Er bostedsbyen i regionen. 1. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 38. største by/distrikt. Byen ligger ca 286 meter over havet. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Moura (ca 9400 innb), Mértola (ca 7300 innb), Reguengos de Monsaraz (ca 7200 innb) og Serpa (ca 6600 innb). Det bor ca 34 800 (2015) innbyggere i byen. Grândola, Moura, Almodôvar, Mértola, Reguengos de Monsaraz, Serpa, Vidigueira, Neves, Boa Vista, Santa Clara de Louredo og Penedo Gordo er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Terminal busstasjon og taxi stasjon i Beja, de er innen gangavstand. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Beja.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Beja som kan verdt et besøk mens du er på ferie. Statuer og monumenter av interessante historiske hendelser og personer som Memorial al-Mu’tamid, Statue av Bandeirante Antonio Raposo Tavares, Monument til Prisioneiro Político Desconhecido og Statue av Rainha Dona Leonor. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Largo dos Duques de Beja, Praça Diogo Fernandes, Praça da Republica og Largo de São Joao er nære. For å se og oppleve sport som tennis osv, kan du besøke sportsområder som Campo de Jogos Carolina Almôdovar Fernandes. Rekreasjon og aktiviteter? Casa da Cultura de Beja ligger nær sentrum. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke Santa Clara ou Sognekirke Louredo, Kirke Santa Maria, Kirke Santo Amaro og Kirke Salvador.

Ribafreixo Wines, Brind’Art Vinhos, Paulo Laureano, Vinus, Cortes de Cima og Adega Varrasquinho er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Museer og kunstgallerier som ligger i Beja og som kan være interessant er Museu Regional de Beja, Museu Jorge Vieira – Casa das Artes, Museu Botânico og Museum Farmácia. Praça de Touros, disse teaterene kan finnes i sentrum av Beja. Janela de Rótulas er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Beja. Beja, Rua dos Infantes 14, Romerske ruiner São Cucufate og Portas de Aljustrel er fascinerende eldre bygninger, gamle gjenstander og kulturminner nær byen.

Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Hage Mouraria, Jardim Público og Park Cidade. I sentrum kan du finne nye og gamle interessante slott å se, som f.eks Antigo Castelo da Vidigueira do Palass Gamas og Castelo de Beja. Kanskje en tur på de lokale markedene? Se etter Marked Municipal de Beja.

Nærliggende destinasjoner, Beja

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Beja lufthavn og Sines lufthavn.Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Mértola, Vidigueira, Aljustrel, Vila Nova de Milfontes og Penedo Gordo.

Bilutleiefirmaer i Beja, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Beja Alentejo flyplass og Sines flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Beja kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)