Bilutleie i Belas

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Belas, distriktet Lisbon, Portugal. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Europcar, Sixt, Thrifty, Avis, Budget, Hertz f.eks. Alle prisene du ser på autoportugal.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Belas

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Belas - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil i Belass reisesentre, togstasjoner (Queluz – Belas, Monte Abraao, Amadora, Massamá-Barcarena Station og Agualva-Cacém Station) og flyplasser som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Airport og Alverca Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske.

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Belas i Portugal. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Parcours på Zoom Business Park Edifício e Cacém Estrada de Paço de Arcos, Europcar Cacem på Est de Paco Darcos 39 41, Turiscar Cacém São Marcos på Avenida do Brasil 5 Loja B São Marcos, Guerin Cacém på Expressglass Centro Empresarial do Cacém Pavilhão J en 249 3 Km 1 8 e Agualva Cacém, som alle har kontorer i Lisbon.

Belas ligger i kommunen Sintra, Lisbon distriktet, Portugal og er en by. 26. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 89. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Beato António, Machados, Idanha, Olival og Pendão. Feriestedet ligger ca 186 m over havet. Større byer og feriesteder i nærheten er Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb) og Setúbal (ca 117100 innb). Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Sintra. Har ca 21 000 (2015) innbyggere. Reise med T-banen? Disse stasjonene (metro) er nære byen Metro Reboleira, Amadora Este, Colégio Militar/Luz og Campo Grande. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Busstasjon og taxi stasjon i Sete Rios, Terminal Aeroporto Lisboa og Oriente. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Sintra.

Skal du være lenge i Belas? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Herskapshus og palass som er verdt å se nær Belass sentrum er Nova da Assunção, Palacete Almeida Araújo og Queluz nasjonalt palass. de er innen gangavstand. Castelo de (Borg) São Jorge og Slot (Borg) São Jorge er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Belas. Palass Quinta de Vila Formosa de Olivais, Ruiner Moinho de Vento, Kapell Ordem Terceira do Carmo og Lazareto de Lisboa er historiske ruiner fra bygninger og gjenstander som er verdt å se. Wine Ventures – Quinta da Romeira er vingårder og vinprodusenter i nærheten.

Anta da Pedra de Mouros, Anta de Monte Abrãao og Anta da Estria er spennende statuer og monumenter av kjente personer og hendelser. Largo Palass Queluz og Praça 5 de Outubro er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Belas Clube de Campo 4 km, Lisbon Sports Club 3 km, Clube de Golfe do Paço do Lumiar 8 km og Oeiras Golf 5 km er nærliggende feriesteder. Kirke Nossa Senhora da Conceição de Queluz, Kirke Nossa Senhora da Misericórdia, Kirke São Bento de Massamá og Sognekirke Nossa Senhora da Conceição da Amadora er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Ønsker du å handle en dag? Centro Comercial Babilónia og Agualva Shopping ligger innen gå avstand.

En hel dag for å slappe av og sole seg på standen, dette kan du gjøre på f.eks. Praia de Caxias, Praia de Algés, Praia da Cruz Quebrada, Praia Velha og Praia do Dafundo. de ligger aller nær byen. Se historiske steder og arkelogiske attraksjoner i nærheten av Mina de Água de Linha, Akvadukt Aguas Livres og Anta de Agualva. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Arkeologisk funnsted Colaride og Arkeologisk funnsted Leceia. Museer og kunstgallerier som ligger i Belas og som kan være interessant er Casa da Marioneta, Núcleo Monográfico da Necrópole de Carenque og Centro Lúdico de Massamá. Hager Queluz ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Park Anta, Parque Salgueiro Maia, Quinta das Flores og Ilha Mágica do Lido ligger i byen om du ønsker å oppleve vakre parker og grønne områder. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, KidZania, Ondaparque og Lisboa Oceanarium (Oceanário de Lisboa). Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Aquário Vasco da Gama, Noras da Quinta das Torres og Lisboa Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa).

Nærliggende destinasjoner, Belas

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Cascais-Tejo lufthavn, Lisboa-Portela lufthavn og Alverca lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Queluz, Massamá, Cacém, Amadora og Pontinha. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Lisboa, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Bilutleiefirmaer i Belas, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass og Alverca flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Belas kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)