Bilutleie i Castelo Branco

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Castelo Branco, distriktet Castelo Branco, Portugal. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Europcar, Budget, Sixt, Hertz, Avis, Thrifty f.eks. Autoportugal.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Castelo Branco

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Castelo Branco - Sammenlign priser før du bestiller!

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Castelo Branco, Portugal.

Leiebil fra Castelo Brancos jernbanestasjon (Castelo Branco og Alcains), reisesentre og flyplasser som Coimbra Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis. Litocar Honda på Zona Industrial, Europcar på Avenida General Humberto Delgado 33, Litocar Nissan på Zona Industrial, Litocar Mitsubishi på Zona Industrial, Beira Rent Comércio e Aluguer de Veiculos på Rua de Santiago 72, Litocar Dacia på Zona Industrial, Litocar Renault på Zona Industrial, Litocar Mazda på Zona Industrial, Guerin Enterprise, Guerin på Besttravel Rotunda da Europa er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Castelo Branco er en by som ligger i kommunen Castelo Branco, Castelo Branco distriktet, Portugal. Er bostedsbyen i regionen. 1. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 43. største by/bydel. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Castelo Branco. I byen bor det ca 33 500 (2015). Ligger ca 409 meter over havet. Lousã, Fundão, Nisa, Seia, São Romão, Sertã, Feiteira, Maxiais, Taberna Seca og Bemquerenças de Cima er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Covilhã (ca 17600 innb), Portalegre (ca 15600 innb) og Fundão (ca 9700 innb). Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Castelo Branco.

Tips og anbefalinger i Castelo Branco på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Kirke Espirito Santo, Kirke Santo António ou da Misericórdia og Capilla Nuestra Señora de la Merced er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Herskapshus og palass som er verdt å se nær Castelo Brancos sentrum er Casa do Arco do Bispo og Palass Barões de Castelo Novo. de er innen gangavstand. I sentrum kan du finne nye og gamle interessante slott å se, som f.eks Castelo e Muralhas Castelo Branco. Leter du etter utendørs butikker? Byens markeder er f.eks. Marked Municipal.

Musikk, teater og forestilling i byen? Kino Teater Avenida anbefales. de er innen gangavstand. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museu Francisco Tavares Proença Júnior og Museu Cargaleiro. Park Paço ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Miradouro de São Gens er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele byen. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Hage Devesa, Park Cidade og Monte do Índio. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Ponte Romana Cafede og Vegger av Castelo Branco.

Om du ønsker å se og oppleve fotball, sport og konserter osv. er Vale do Romeiro og Stadion Valongo tilgjengelig. Kultruelle sentre som Centro de Cultura Contemporânea ligger nær sentrum. Vil du handle på et kjøpesenter? Kanskje på Forum Castelo Branco, Portugal Sentra og Centro Comercial S.Tiago. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Largo da Senhora da Piedade, Largo de São João og Largo da Sé er nære.

Nærliggende destinasjoner, Castelo Branco

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Coimbra lufthavn.Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Covilhã, Fundão og Sertã.

Bilutleiefirmaer i Castelo Branco, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Coimbra Bissaya Barreto flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Castelo Branco kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)