Bilutleie i Felgueiras

Sammenlign leieprisene i byen Felgueiras, distriktet Porto, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Felgueiras

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Felgueiras - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Felgueirass jernbanestasjon (Guimarães, Caíde, Amarante og Meinedo), reisesentre og flyplasser som Braga Airport, Vila Real Airport og Francisco de Sá Carneiro Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis.

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Felgueiras, Portugal. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Felturis på Zona Industrial Cabeça Porca Cabeça da Porca, Europcar på Av Dr Leonardo Coimbra Ed Ideal do Marco R C Esq er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Felgueiras ligger i kommunen Felgueiras, Porto distriktet, Portugal og er en by. Er sentral beliggenhet i området. 3. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 13. største by/distrikt. Det bor ca 58 100 (2015) innbyggere i byen. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Felgueiras. Porto (ca 249600 innb), Braga (ca 121400 innb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 innb) og Rio Tinto (ca 50000 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Margaride, Moure, Friande og Várzea. Ligger ca 348 meter over havet. Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Central de camionagem og Rodonorte – Amarante Bus Terminal, de er innen gangavstand. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Felgueiras.

Tips og anbefalinger i Felgueiras på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Parque Aquático de Fafe, Parque Aquático de Amarante og Magikland er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Kirke Matriz Sendim, Kirke Matriz Várzea og Kirke Santa Quitéria er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Citânia de Sanfins, Crastoeiro og Citânia de Briteiros er fascinerende eldre bygninger, gamle gjenstander og kulturminner nær byen.

Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Vinho Verde Modestu’s, Quintas de Vila Garcia, Manuel Pinheiro Unipessoal, Sociedade Agrícola de Maderne, Adega Cooperativa de Amarante og Terras de Felgueiras. Castelo de Guimarães og Casa da Torre er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Museu Casa do Assento og Romersk villa Sendim ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Praça da República er nære.

Musikk, teater og forestilling i byen? Casa das Artes anbefales. de er innen gangavstand. Hipódromo Felgueiras er innen gangavstand om du ønsker å spille på hester på f.eks galopp og trav eller se motorsport. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Campo de Golfe de Rilhadas 7 km og Golfe de Amarante 14 km. Stadion Municipal Dr. Machado de Matos ligger i byen om du ønsker å se en sportskamp, fotball, eller en konsert.

Nærliggende destinasjoner, Felgueiras

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebiler Braga lufthavn, Vila Real lufthavn og Porto lufthavn.

Bilutleiefirmaer i Felgueiras, Portugal

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Felgueiras, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, Payless, InterRent, Dollar, Firefly, Flizzr, Goldcar, Surprice, Rhodium, Hertz Dream Collection og Autoclick. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Porto Francisco Sá Carneiro flyplass, Viseu Gonçalves Lobato flyplass, Vila Real Douro flyplass og Chaves flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Felgueiras kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)