Bilutleie i Loulé

Sammenlign prisen på leie av bil i Loulé, distriktet Faro, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Loulé

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Loulé - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Loulés reisesentre, togbanestasjoner (Loulé, Almancil-Nexe, Boliqueime, Faro og Bom João) og flyplasser som Faro Airport og Portimão Airport. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24 timer før bilen skal hentes. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Loulé i Portugal. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Crifauto på Rua do Pôr do Sol er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Loulé är en by i kommunen Loulé, Faro distriktet, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 4. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 81. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 186 moh. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Loulé. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Vila Real de Santo António, São Brás de Alportel, Silves, Almancil, Estômbar, Moncarapacho, Canos, Campina de Cima, Córregos de Santa Luzia, Goncinha og Vale de Rãs. Større byer og feriesteder i nærheten er Faro (ca 41400 innb), Portimão (ca 38500 innb), Olhão (ca 29200 innb) og Laranjeiro (ca 20500 innb). Det bor ca 23 100 (2015) innbyggere i byen. Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Busstasjon og taxi stasjon i Faro, de er innen gangavstand. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Loulé.

Tips og anbefalinger i Loulé på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Paintarena, Karting Almancil og Aquashow er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Krazy World er akvarier, dyreparker, tropisk hus og terrarium som du kan finne nærme byen. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Kino Teater Louletano. Hage Romeirinhas, Parque Municipal og Jardim dos Amuados er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset.

Quinta do Barranco Longo og Adega do Cantor er vingårder og vinprodusenter i nærheten. Se statuer og monumenter av historiske personer og hendelser som Statue av Duarte Pacheco de Loulé. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Largo do Poeta Clementino Domingos Baete og Praça da República er nære. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Pólo Museológico dos Frutos Secos. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Ponte medieval de Paderne, Milreu Roman Remains, Gamle klosteret Espírito Santo, Milreu, Mausoléu E2, Azenha de Paderne og Milreu, Mausoléu E1. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Cerro da Vila Estaço Arqueológica.

Kirke São Lourenço, Kirke São Clemente og Kirke São Francisco er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Convento do Santo Antonio er flotte klostre i nærheten. Om du ønsker å se og oppleve fotball, sport og konserter osv. er Stadion Municipal de Loulé tilgjengelig. Disse er noen av de historiske ruinene og stedene du kan besøke, Borg Paderne og Romerske begravelsestårn. Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Palacete da Fonte da Pipa og Palass Gama Lobos. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castelo de Saint Leger og Castelo de Loulé kan finnes i nærheten av Loulé.

Markeder som f.eks. Marked Municipal de Loulé ligger i nærheten. Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Mar Shopping Algarve. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Pinheiros Altos Golf Course 10 km, Golfe Laranjal 8 km, Vila Sol Golfe Clube 9 km, Vale do Lobo Ocean Golf Course 9 km og Dom Pedro Pinhal Golf Course 10 km er nærliggende feriesteder.

Nærliggende destinasjoner, Loulé

Leiebil i flyplasser i nærheten: Sammenlign leiebiler Faro Algarve lufthavn og Portimão lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Almancil, Vilamoura, Quarteira, Faro og Olhos de Água. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Faro, Portimão, Olhão, Laranjeiro og Lagos.

Bilutleiefirmaer i Loulé, Portugal

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Loulé, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Faro Algarve flyplass og Portimão flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Loulé kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)