Bilutleie i Monção

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Monção, distriktet Viana do Castelo, Portugal. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autoportugal.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Monção

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Monção - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Monçãos jernbanestasjoner reisesentre og flyplasser som Braga Airport, Chaves Airport og Francisco de Sá Carneiro Airport.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Monção, Portugal. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Viana do Castelo, Fraikin på Calle Fias 3 Castillo O.

Monção (Monsão) er en by som ligger i kommunen Monção, Viana do Castelo distriktet, Portugal. 4. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 100. største by/bydel. Større byer og feriesteder i nærheten er Braga (ca 121400 innb), Ponte de Lima (ca 44700 innb), Viana do Castelo (ca 36100 innb) og Esposende (ca 34600 innb). Feriestedet ligger ca 34 moh. Det bor ca 19 700 (2015) innbyggere i byen. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Monção. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Valenza, Semelhe, Real, Meadela, Darque, Sande, Mozelos, Real, Caldas, Boavista og Ventuzelo. Få også tips om lokale bedrifter i Monção.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Monção, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Quinta da Pedra, Solar de Serrade – Alvarinho, Palass Brejoeira, Quinta de Santiago, Quinta da Cheira og Adega Cooperativa Regional de Monção. Brejoeira Palace er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. Fort og slott Monção er fascinerende gamle fort, borg og festninger som ligger i byen. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Paço do Alvarinho, Casa Museum Monção og Museum Vinho Alvarinho.

Park Palass Brejoeira ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Hage Termas de Monção er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Monument Charles Lindbergh er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Praça Deu-la-Deu Martins og Praça da República er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Kirke Matriz Monção og Kirke Misericórdia er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Monção

Leiebil i flyplasser i nærheten: Braga lufthavn, Chaves lufthavn, Porto lufthavn og Vila Real lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Arcos de Valdevez, Ponte de Lima, Viana do Castelo, Braga og Barcelos. Lei en bil i byer i regionen: Ponte de Lima, Viana do Castelo og Arcos de Valdevez.

Bilutleiefirmaer i Monção, Portugal

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Braga-Palmeira flyplass, Chaves flyplass og Porto Francisco Sá Carneiro flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Monção kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding