Bilutleie i Paço de Arcos

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Paço de Arcos, distriktet Lisbon, Portugal. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Sentralt ligger det bilutleiefirmaer som Europcar, Hertz, Sixt, Budget, Avis, Thrifty f.eks. Alle prisene du ser på autoportugal.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Paço de Arcos

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Paço de Arcos - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Paço de Arcoss jernbanestasjoner (Paco de Arcos, Estádio, Santo Amaro og Carcavelos) reisesentre og flyplasser som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Airport, Alverca Airport og Sines Airport og fergeterminaler / havner som Marina de Oeiras.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Paço de Arcos, Portugal. Alfredo Viegas Rosa på Praça do Junqueiro 12, Hexarent e Equipamentos på Lagoas Park Edifico 7 Salvo, Televan på Estrada da Rocha 2 Linda A Velha, Thrifty på Tagus Park Nucleo Central Loja 133 Oeiras er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Paço de Arcos (Paço d’Arcos) är en by i kommunen Oeiras, Lisbon distriktet, Portugal. 19. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 69. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Beato António, Mafra, Terrugem, Caxias, Cacilhas, Laveiras og Esteiro. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Oeiras. Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb), Setúbal (ca 117100 innb) og Queluz (ca 103400 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Det bor ca 26 000 (2015) innbyggere i byen. Byen ligger ca 15 moh. Busstasjon og taxi stasjon i Sete Rios er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. T-banestasjoner (metro) som er nærme Metro Reboleira, Fomega, Amadora Este, Colégio Militar/Luz og Restauradores. Få også tips om lokale bedrifter i Oeiras.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Paço de Arcos. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Praia de Caxias, Praia de Torre, Praia Velha, Praia da Laje, Praia de Paço de Arcos og Praia da Cruz Quebrada. Sett deg i bilen og besøk stranden! Ondaparque, Fun Parque og KidZania er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Aquário Vasco da Gama, Oceanário de Lisboa og Lisboa Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa) er akvarier, dyreparker, tropisk hus og terrarium som du kan finne nærme byen. Marked Municipal de Oeiras er markeder og utendørse boder på toget.

Kirke Matriz Oeiras, Kirke Nossa Senhora de Porto Salvo og Kirke Santo António er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 4 km, Oeiras Golf 5 km, Pestana Sintra Golf 10 km og Aldeia dos Capuchos Golf 8 km er nærliggende feriesteder. Museer og kunstgallerier som ligger i Paço de Arcos og som kan være interessant er Exposição Permanente do Clube Português de Automóveis Antigos. Palass Arcos, Palass Marquês de Pombal og Casa da Pesca, Quinta de Cima er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Paço de Arcoss sentrum. Borg São Jorge og Castelo de São Jorge er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Paço de Arcos. Besøk byens vakre og gamle borg, festninger og fort som, Fort og slott São Bruno, Fort Areeiro og Fort Giribita.

Palass Quinta de Vila Formosa de Olivais, Ruiner Atlântica Companhia Portuguesa de Pesca, Lazareto de Lisboa og Kapell Ordem Terceira do Carmo er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander. Hager Buxo, Hage Flores og Park Palass Marquês de Pombal ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Jardim Municipal de Paço de Arcos, Park Poetas – Fase III, Hage Quinta dos Sete Castelos og Cascata dos Hager Quinta Real de Caxias ligger i byen om du ønsker å oppleve vakre parker og grønne områder. Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Akvadukt Aguas Livres, Quinta do Lameiro og Moinho Quinta do Meio. Romersk villa Alto da Cidreira, Arkeologisk funnsted Leceia og Romerske ruiner Casais Velhos er interessante gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten av Paço de Arcos.

Nærliggende destinasjoner, Paço de Arcos

Leiebil i flyplasser i nærheten: Cascais-Tejo lufthavn, Lisboa-Portela lufthavn, Alverca lufthavn og Sines lufthavn. Lei en bil i byer i regionen: Lisboa, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Bilutleiefirmaer i Paço de Arcos, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass, Alverca flyplass og Sines flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Paço de Arcos kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding