Bilutleie i Pombal

Sammenlign leieprisene i byen Pombal, distriktet Leiria, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Pombal

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Pombal - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Pombals jernbanestasjoner (Estação de Comboios de Pombal og Litém) reisesentre og flyplasser som Monte Real Air Base og Coimbra Airport.

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Pombal, Portugal. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Pombalrent på Rua de São Martinho Lote 16 18, Europcar på Ed Rivu Lt 2 Fraccao H Urb da Cegonhas, som alle har kontorer i Leiria.

Om byen Pombal, som ligger i delen Pombal, distriktet Leiria, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 4. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 121. største by/distrikt. Ourém, Fátima, Lousã, Maceira, Santa Clara, Vinagres, Flandes, Santorum, Granja og Caseirinhos er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Coimbra (ca 106600 innb), Monsanto (ca 50000 innb) og Figueira da Foz (ca 46600 innb) er nabobyer og feriesteder. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Pombal. En by som har ca 17 400 (2015) innbyggere. Byen ligger ca 69 moh. Få også tips om lokale bedrifter i Pombal.

Forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner som kan være verdt å besøke under reisen til Pombal. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museu Marquês de Pombal og Museum Arte Popular Portuguesa. Nære Pombal finnes det slott som, Castelo de (Borg) Soure og Castelo de (Borg) Pombal. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke Matriz São Martinho og Kirke Nossa Senhora do Cardal.

Praça Marquês de Pombal er større områder og torg som ligger sentralt. Jardim Dr. Paiva, Hage Várzea og Hage Tílias ligger i byen om du ønsker å oppleve vakre parker og grønne områder. Vil du handle på et kjøpesenter? Kanskje på Centro Grossista de Pombal og Pombal Shopping. Nær sentrum finner du Stadion Municipal de Pombal. Se de forskjellige lagene i byen spille fotball? eller kanskje se en konsert?

Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Kino Teater Pombal. Panorâmico Aquaparque er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna.

Nærliggende destinasjoner, Pombal

Leiebil i flyplasser i nærheten: Monte Real lufthavn, Coimbra lufthavn og Viseu lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Condeixa-a-Nova, Leiria, Marinha Grande, Figueira da Foz og Buarcos. Lei en bil i byer i regionen: Leiria, Marinha Grande, Caldas da Rainha, Alcobaça og Peniche.

Bilutleiefirmaer i Pombal, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Monte Real flyplass og Coimbra Bissaya Barreto flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Pombal kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding