Bilutleie i Vialonga

Sammenlign prisen på leie av bil i Vialonga, distriktet Lisbon, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Det er bilutleiefirmaer i byen som Avis, Sixt, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vialonga

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Vialonga - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Vialonga i Portugal. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Vialongas reisesentre, togbanestasjoner (Estação CP Póvoa, Santa Iria, Estação Comboios Alverca, Alhandra og Sacavem) og flyplasser som Alverca Airport, Lisbon Humberto Delgado Airport og Cascais Municipal Aerodrome. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24 timer før bilen skal hentes. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Taxis Alverca på 2 Frt Rua Catarina Eufémia 19 Alverca do Ribatejo, Petit Forestier på Marl São Julião do Tojal, Taxis de Alverca på Rua 25 de Abril 32 1 Dto Alverca do Ribatejo, Avis Alverca Ribatejo på Estrada Nacional 10 Km 129 Alverca do Ribatejo, Alau på Poligono Industrial Rua 1 Maio N34 Fr A7 Granja, som alle har kontorer i Lisbon.

Vialonga ligger i kommunen Vila Franca de Xira, Lisbon distriktet, Portugal og er en by. 38. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 133. største by/distrikt. Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb) og Setúbal (ca 117100 innb) er nabobyer og feriesteder. Har ca 16 100 (2015) innbyggere. Om du bare skal besøke Vialonga for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Byen ligger ca 50 meter over havet. Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Beato António, Mafra, Concharra, Alpriate, Mogos, Boca da Lapa og Póvoa de Santa Iria er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er Alverca, Oriente og Terminal Aeroporto Lisboa. Nærliggende T-banestasjoner (metro) er Moscavide, Encarnação, Metro Aeroporto Lisboa, Olivais og Campo Grande, de er innen gangavstand.. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Vila Franca de Xira.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Vialonga, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Vila Franca de Xira. Serra Nova – Shopping Center og Centro Comercial de Vialonga er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Fort Mosqueiro, Fort Serra da Aguieira, Fort Portela Grande og Sanatorium Albergaria er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander.

Sognekirke da Póvoa de Santa Iria, Kirke Nossa Senhora da Assunção og Kirke Matriz Santa Iria de Azóia er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Palass Quinta da Piedade er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Vialongas sentrum. Castelo de (Borg) Pirescoxe er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Ønsker du å se på sport, eller kanskje trene? Idrettsbaner i nærheten av byen er CAD Ténis og Skatepark Póvoa de Santa Iria. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Anta das Pedras Grandes og Cruzeiro de Odivelas.

Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Antonio Machado Marcelino, Wine Ventures – Quinta da Romeira, Adega Cooperativa de Dois Portos, Quinta de Sao Sebastiao, Quinta da Casaboa og Quinta da Folgorosa som ligger i nærheten. Parque Aventura Sniper, Lisboa Oceanarium (Oceanário de Lisboa), Pavilhão Desportivo Carlos Lopes og KidZania er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Noras da Quinta das Torres, Lisboa Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa), Aquário Vasco da Gama og Oceanário de Lisboa. Handle og finn lokalt på Marked Levante, markeder som er nære og verdt å se. Lisbon Sports Club 19 km, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 23 km, Clube de Golfe do Paço do Lumiar 13 km og Academia de Golfe de Lisboa 15 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur. Få en oversikt over hele byen? Miradouro de Alhandra ligger innen gangavstand fra sentrum. Parque José Maria Ferreira, Byparken Dr. José Isidro Santos Júnior og Palass Quinta da Piedade er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset.

Nærliggende destinasjoner, Vialonga

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Alverca lufthavn, Lisboa-Portela lufthavn og Cascais-Tejo lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Póvoa de Santa Iria, Santa Iria da Azóia, Alverca do Ribatejo, São João da Talha og Camarate. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Lisboa, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Bilutleiefirmaer i Vialonga, Portugal

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty, som alle har kontorer i Vialonga. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alverca flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass og Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vialonga kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)