Bilutleie i Abrantes

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Abrantes, distriktet Santarém, Portugal. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autoportugal.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Abrantes

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Abrantes - Sammenlign priser før du bestiller!

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Abrantes, Portugal.

Leiebil i Abrantess reisesentre, togstasjoner (Alferrarede, Tramagal, Mouriscas og Alvega-Ortiga) og flyplasser som Monte Real Air Base og Coimbra Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Europcar på R de Mocambique 192 C V Lj 2, som alle har kontorer i Santarém.

Informasjon om byen Abrantes, som ligger i kommunen Abrantes, distriktet Santarém, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 7t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 154. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Ourém, Fátima, Almeirim, Santo André, Ponte de Sôr, Vale da Amoreira, Samarra, Hortas, Vale de Rabão, Brejo og Palmeira. Feriestedet ligger ca 133 m over havet. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. Det bor ca 13 600 (2015) innbyggere i byen. Større byer og feriesteder er Monsanto (ca 50000 innb), Santarém (ca 29400 innb) og Entroncamento (ca 19900 innb). Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Abrantes.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Abrantes. Borboletário tropical er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten. Byen har interessante monumenter og statuer av kjente personer og hendelser som Monument til Mortos da Grande Guerra. Praça Barão da Batalha, Praça Raimundo José Soares Mendes og Largo Dr. Ramiro Guedes er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Quinta Vale do Armo, Herdade dos Templários, Quinta Casal das Freiras, Casal Martins og Adega Quinta da Parrada.

Palacete dos Albuquerques er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Abrantess sentrum. Castelo de (Borg) Belver, Castelo de (Borg) Almourol og Castelo de (Borg) Abrantes er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Abrantes. Kirke Alferrarede, Panteão dos Almeidas og Kirke São Vicente er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Park Castelo ligger i byen om du ønsker å oppleve hager og parker, som er blitt anbefalt av oss. Nær sentrum finner du Stadion Municipal de Abrantes. Se de forskjellige lagene i byen spille fotball? eller kanskje se en konsert?

Nærliggende destinasjoner, Abrantes

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Monte Real lufthavn og Coimbra lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Entroncamento, Tomar, Chamusca, Ponte de Sôr og Torres Novas. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Santarém, Entroncamento, Tomar, Torres Novas og Chamusca.

Bilutleiefirmaer i Abrantes, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Monte Real flyplass og Coimbra Bissaya Barreto flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Abrantes kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)