Bilutleie i Ponte de Sôr

Sammenlign prisen på leie av bil i Ponte de Sôr, distriktet Portalegre, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Ponte de Sôr

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Ponte de Sôr - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Ponte de Sôrs jernbanestasjoner (Ponte de Sor og Torre das Vargens) reisesentre og flyplasser.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Ponte de Sôr i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Portalegre, Xraid på Beco Maior 6.

Ponte de Sôr er en by som ligger i kommunen Ponte de Sor, Portalegre distriktet, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 3. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 196. største by/bydel. Feriestedet ligger ca 108 m over havet. Om du bare skal besøke Ponte de Sôr for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. En by som har ca 11 100 (2015) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Abrantes, Montemor-o-Novo, Ourém, Fátima, Almeirim, Santo André, Vale da Amoreira, Domingão, Barreiras, Ervideira og Tramaga. Monsanto (ca 50000 innb), Santarém (ca 29400 innb), Entroncamento (ca 19900 innb) og Tomar (ca 19200 innb) er nabobyer og feriesteder. Rodoviária e Rede Expressos er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Ponte de Sor.

Tips og anbefalinger i Ponte de Sôr på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Largo Marquês de Pombal og Praça da República er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Park Marginal de Ponte de Sor og Park Campo da Restauração. Sentrum kulturelle sentre er Centro de Artes e Cultura de Ponte de Sor, de ligger i nærheten av byen.

Vakre kirker eller katedraler som ligger innen kort avstand er Kirke Matriz São Francisco de Assis. Marked Municipal er markeder og utendørse boder på toget. Castelo de (Borg) Seda er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Ponte de Sôr

Leiebil i flyplasser i nærheten: Sammenlign leiebiler Alverca lufthavn, Monte Real lufthavn, Coimbra lufthavn, Lisboa-Portela lufthavn og Beja lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Abrantes, Chamusca, Entroncamento, Portalegre og Tomar. Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Portalegre og Elvas.

Bilutleiefirmaer i Ponte de Sôr, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alverca flyplass, Monte Real flyplass, Coimbra Bissaya Barreto flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass, Beja Alentejo flyplass og Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Ponte de Sôr kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)