Bilutleie i Amarante

Sammenlign prisen på leie av bil i Amarante, distriktet Porto, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Amarante

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Amarante - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Amarantes jernbanestasjon (Amarante, Senhora da Livração, Marco de Canaveses og Caíde), reisesentre og flyplasser som Vila Real Airport, Braga Airport, Francisco de Sá Carneiro Airport og Viseu Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis.

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Amarante i Portugal. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Europcar på R Dr Mario Monterroso Ed Ponte Seca Fraccao B R C, som alle har kontorer i Porto.

Informasjon om byen Amarante, som ligger i kommunen Amarante, distriktet Porto, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 64t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 327. største by/distrikt. Har ca 6 800 (2015) innbyggere. Større byer og feriesteder i nærheten er Porto (ca 249600 innb), Braga (ca 121400 innb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 innb) og Felgueiras (ca 58100 innb). Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Madalena, Figueiredo, Costa Grande, Fregim og Eira Nova er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Feriestedet ligger ca 96 m over havet. Les mer om hva Amarante har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Rodonorte – Amarante Bus Terminal og Central de camionagem er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Amarante.

Skal du være turist i Amarante? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Kirke São Gonçalo og Kirke São Pedro er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Municipal Museum Amadeo de Souza Cardoso, disse er gå avstand fra sentrum. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Campo de Golfe de Rilhadas 20 km og Golfe de Amarante 3 km.

Magikland, Parque Aquático de Fafe og Parque Aquático de Amarante er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Vinho Verde Modestu’s, Manuel Pinheiro Unipessoal, Quinta de Linhares, Quinta de Silvoso, Adega Cooperativa de Amarante og Quintas de Vila Garcia. Park Amarante, Park Costa Grande og Parque Merendas de Amarante ligger i byen om du ønsker å oppleve vakre parker og grønne områder.

Nærliggende destinasjoner, Amarante

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Vila Real lufthavn, Braga lufthavn, Porto lufthavn, Viseu lufthavn og Chaves lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Marco de Canavezes, Baião, Felgueiras, Perafita og Penafiel. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Porto, Vila Nova de Gaia, Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Bilutleiefirmaer i Amarante, Portugal

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Amarante, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Vila Real Douro flyplass, Braga-Palmeira flyplass, Porto Francisco Sá Carneiro flyplass, Viseu Gonçalves Lobato flyplass og Chaves flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Amarante kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)