Bilutleie i Armação de Pêra

Sammenlign leieprisene i byen Armação de Pêra, distriktet Faro, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. På stedet finner du bilutleiefirmaer som Sixt, Hertz, Budget, Avis, Europcar, Thrifty f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Armação de Pêra

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Armação de Pêra - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Armação de Pêra i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Armação de Pêras jernbanestasjoner (Silves, Albufeira, Tunes og Ferragudo) reisesentre og flyplasser som Portimão Airport og Faro Airport. Algarve på Rua da Praia N 13 R C, Europcar på Aldeamento Porches Praia Alporchinhos, AV på Rua da Praia 13, Autorocha på Urbanização Vale do Olival 468, Autorocha på Rua Álvaro Gomes 2 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Armação de Pêra är en by i kommunen Silves, Faro distriktet, Portugal. 28. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 513. største by/distrikt. Større byer og feriesteder er Faro (ca 41400 innb), Portimão (ca 38500 innb) og Olhão (ca 29200 innb). Feriestedet ligger ca 8 moh. Har ca 4 000 (2015) innbyggere. São Brás de Alportel, Silves, Almancil, Estômbar, Moncarapacho, São Bartolomeu de Messines, Almodôvar, Pêra, Alcantarilha, Salgados og Monte Raposo er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Silves. Få også tips om lokale bedrifter i Silves.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Armação de Pêra. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Quinta do Barranco Longo, Decante Vinhos, Quinta do Francês Winery, Adega do Cantor og Quinta Rosa Silves. Historiske ruiner og steder som er verdt å se og interessante er Slot (Borg) Paderne. Praia da Senhora da Rocha, Praia dos Tremoços, Praia Grande de Pêra, Praia da Galé Oeste, Praia dos Beijinhos og Praia dos Salgados er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager.

Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Silves Golf 10 km, Vale d’Oliveiras Quinta 12 km, Faldo Golf 5 km og Vale da Pinta Golf Course 11 km. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Aqualand Algarve og Slide & Splash. Oceanus, Zoomarine og Krazy World er akvarier, dyreparker, tropisk hus og terrarium som du kan finne nærme byen. Castelo de (Borg) Alcantarilha og Castelo de (Borg) Silves er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Armação de Pêra. Besøk gjerne de gamle festningene, borgene og fortene som f.eks. Festning Armação de Pêra og Fort Nossa Senhora da Rocha. Miradouro Rossio, Miradouro do Farol og Miradouro Coronel Águas ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele byen.

Kirke Nossa Sra. dos Navegantes, Kirke Misericórdia og Kirke Nossa Senhora da Rocha er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Antigo Casino de Armação de Pera ligger nær sentrum. En dag på Armação de Pêras museer og kunstgallerier? Torg eller større åpne områder, Praceta Dona Elisa dos Santos Gomes ligger i nærheten. Azenha de Paderne, Ponte medieval de Paderne og Vegger av Castelo de (Borg) Alcantarilha ligger nærme om du er interessert i spennende historie og arkeologi.

Nærliggende destinasjoner, Armação de Pêra

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Portimão lufthavn og Faro Algarve lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Albufeira, Carvoeiro, Ferragudo, Olhos de Água og Praia da Rocha. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Faro, Portimão, Olhão, Loulé og Laranjeiro.

Bilutleiefirmaer i Armação de Pêra, Portugal

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Armação de Pêra, Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Portimão flyplass og Faro Algarve flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Armação de Pêra kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)