Bilutleie i Bragança

Sammenlign leieprisene i byen Bragança, distriktet Bragança, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. På stedet finner du bilutleiefirmaer som Thrifty, Hertz, Avis, Sixt, Europcar, Budget f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Bragança

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Bragança - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Braganças jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Braganca Airport og Chaves Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Bragança i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Flávia på Avenida das Forças Armadas, Europcar på Rot do Lavrador 52 Lj 2 R C Esq Zona da Braguinha, Guerin på Expressglass Av das Cantarias N8 R C er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Informasjon om byen Bragança, som ligger i kommunen Bragança Municipality, distriktet Bragança, Portugal. Er bostedsbyen i regionen. 1t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 40. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Mirandela, Vinhais, Miranda do Douro, Macedo de Cavaleiros, Valpaços, Mogadouro, Loreto, Santa Apolónia, Cabeça Boa og Samil. Chaves (ca 17500 innb), Mirandela (ca 12500 innb) og Vinhais (ca 9100 innb) er nabobyer og feriesteder. I byen bor det ca 34 400 (2015). Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Bragança Municipality. Ligger ca 673 meter over havet. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Busstasjon og taxi stasjon i Bragança. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Bragança. Vakre grønne områder, parker og planter Park Castelo, Jardim Jose Antonio og Byparken do Fervença, er verdt å se. Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Bragança Shopping. Kirke Meixedo, Katedral Bragança og Kirke São Vicente er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten.

Pelourinho de Bragança er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Torg eller større åpne områder, Praça Camões, Praça da Sé og Praça Cavaleiro Ferreira ligger i nærheten. Se historiske steder og arkelogiske attraksjoner i nærheten av Domus Municipalis. Lyst til å se på gamle bygninger, fortidsminner og kulturminner? Disse stedene, Castro de Sacóias kan være verdt et besøk. Disse er noen av de historiske ruinene og stedene du kan besøke, Santo Amaro. Castelo de Bragança og Castelo de Vinhais Torreão er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Museer og kunstgallerier som ligger i Bragança og som kan være interessant er Centro Ciência Viva de Bragança, Centro de Fotografia George Dussaud, Museu Militar de Bragança, Museu Ibérico da Máscara e do Traje og Museum Abade de Baçal.

Nærliggende destinasjoner, Bragança

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Bragança lufthavn og Chaves lufthavn.Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Mirandela, Macedo de Cavaleiros og Mogadouro.

Bilutleiefirmaer i Bragança, Portugal

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, som alle har kontorer i Bragança. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Bragança flyplass og Chaves flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Bragança kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)