Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Bragança

Sammenlign bilutleiefirmaer Bragança

Bilutleie i Bragança

Sammenlign leieprisene i byen Bragança, distriktet Bragança, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. På stedet finner du bilutleiefirmaer som Thrifty, Hertz, Avis, Sixt, Europcar, Budget f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor bør du bestille en bil i Bragança med Autoportugal.no!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Bragança. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autoportugal.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.

Topptips for leie av bil i Bragança

 1. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Bragança.
 2. Du kan bestille og leie bilen i Bragança og returnere den et annet sted (one-way).
 3. Søk og bestill i god tid i Bragança hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som hengerfeste, bilbarnestol, barnesete, takstativ, beltestol og GPS etc.
 4. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autoportugal.no og finne de beste tilbudene.

Billig bilutleie i Bragança - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Braganças jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Braganca Airport og Chaves Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Bragança i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Flávia på Avenida das Forças Armadas, Europcar på Rot do Lavrador 52 Lj 2 R C Esq Zona da Braguinha, Guerin på Expressglass Av das Cantarias N8 R C er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Informasjon om byen Bragança, som ligger i kommunen Bragança Municipality, distriktet Bragança, Portugal. Er bostedsbyen i regionen. 1t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 40. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Mirandela, Vinhais, Miranda do Douro, Macedo de Cavaleiros, Valpaços, Mogadouro, Loreto, Santa Apolónia, Cabeça Boa og Samil. Chaves (ca 17500 innb), Mirandela (ca 12500 innb) og Vinhais (ca 9100 innb) er nabobyer og feriesteder. I byen bor det ca 34 400 (2015). Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Bragança Municipality. Ligger ca 673 meter over havet. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Busstasjon og taxi stasjon i Bragança. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Bragança. Vakre grønne områder, parker og planter Park Castelo, Jardim Jose Antonio og Byparken do Fervença, er verdt å se. Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Bragança Shopping. Kirke Meixedo, Katedral Bragança og Kirke São Vicente er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten.

Pelourinho de Bragança er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Torg eller større åpne områder, Praça Camões, Praça da Sé og Praça Cavaleiro Ferreira ligger i nærheten. Se historiske steder og arkelogiske attraksjoner i nærheten av Domus Municipalis. Lyst til å se på gamle bygninger, fortidsminner og kulturminner? Disse stedene, Castro de Sacóias kan være verdt et besøk. Disse er noen av de historiske ruinene og stedene du kan besøke, Santo Amaro. Castelo de Bragança og Castelo de Vinhais Torreão er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Museer og kunstgallerier som ligger i Bragança og som kan være interessant er Centro Ciência Viva de Bragança, Centro de Fotografia George Dussaud, Museu Militar de Bragança, Museu Ibérico da Máscara e do Traje og Museum Abade de Baçal.

Nærliggende destinasjoner, Bragança

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Bragança lufthavn, Bilutleie Chaves lufthavn og Søk etter leiebil i Vila Real lufthavn. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Mirandela, Leie en bil Macedo de Cavaleiros og Billige bilutleie Mogadouro.

Bilutleiefirmaer i Bragança, Portugal

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo, som alle har kontorer i Bragança. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Bragança flyplass og Chaves flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Bragança kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding