Bilutleie i Mirandela

Sammenlign leieprisene i byen Mirandela, distriktet Bragança, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Mirandela

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Mirandela - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Mirandelas jernbanestasjoner (Mirandela, Romeu og Cortiços) reisesentre og flyplasser som Chaves Airport, Vila Real Airport og Braganca Airport.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Mirandela i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Flávia på Avenida Comunidades Europeias 215, Europcar på Avenida Bombeiros Voluntários 72 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Mirandela (Mirandella) är en by i kommunen Mirandela, Bragança distriktet, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 2. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 165. største by/distrikt. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Bragança (ca 34400 innb), Custoias (ca 19400 innb) og Chaves (ca 17500 innb). Feriestedet ligger ca 215 m over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Alijó, Vinhais, Torre de Moncorvo, São João da Pesqueira, Vila Nova de Foz Côa, Macedo de Cavaleiros, Carrazeda de Anciães, Golfeiras, Bronceda, Vila Nova das Patas og Freixedinha. I byen bor det ca 12 500 (2015). Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Mirandela. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Central de Camionagem. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Mirandela.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Mirandela som kan verdt et besøk mens du er på ferie. Fascinerende parker og hager som ligger i de sentrale delene er Park Palass Távoras. Vakre grønne områder, parker og planter Park Ribeira de Carvalhais, Park Império og Parque Luciano Cordeiro, er verdt å se. Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Palass Távoras. Kirke Nossa Senhora de Encarnação, Kirke São Bento og Kirke Misericórdia de Mirandela er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten.

Torg eller større åpne områder, Praça 5 de Outubro, Praça do Marked og Praça Município ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museu Municipal Armindo Teixeira Lopes og Museum Arte Sacra da Santa Casa da Misericórdia de Mirandela. Handle og finn lokalt på Marked Municipal, markeder som er nære og verdt å se.

Nærliggende destinasjoner, Mirandela

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Chaves lufthavn, Vila Real lufthavn og Bragança lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Macedo de Cavaleiros, Alijó, Chaves, Mogadouro og Custoias. Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Bragança, Macedo de Cavaleiros og Mogadouro.

Bilutleiefirmaer i Mirandela, Portugal

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Mirandela, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Chaves flyplass, Vila Real Douro flyplass og Bragança flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Mirandela kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)