Bilutleie i Cabanas de Tavira

Sammenlign prisen på leie av bil i Cabanas de Tavira, distriktet Faro, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Det er bilutleiefirmaer i nærheten som Hertz, Avis, Sixt, Europcar, Thrifty, Budget f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Cabanas de Tavira

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Cabanas de Tavira - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Cabanas de Tavira i Portugal. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Leiebil i Cabanas de Taviras reisesentre, togstasjoner (Conceição, Santa Rita, Porta Nova, Tavira, Cacela og Luz) og flyplasser som Faro Airport og Portimão Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Parking på Rua 25 de Abril 4b Tavira, Guerin på Em Viagem Rua Doutor Marcelino Franco N 54 R C Tavira, Simplyrent Tavira på Rua Borda DÁgua Aguiar 12 13 Tavira, Sotarent på Rua Capitão Jorge Ribeiro 4 Tavira, Sotarent på Rua Capitão Jorge Ribeiro N 4, Taviclássicos Clássicos på Rua António Silva Lote 13 Vale Caranguejo Tavira er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Om byen Cabanas de Tavira, som ligger i delen Tavira, distriktet Faro, Portugal. 51. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 720. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 6 m over havet. Les mer om hva Cabanas de Tavira har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Vila Real de Santo António, São Brás de Alportel, Almancil, Moncarapacho, São Bartolomeu de Messines, Cabanas, Armação da Abóbora, Canada og Conceição er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Faro (ca 41400 innb), Olhão (ca 29200 innb) og Loulé (ca 23100 innb) er nabobyer og feriesteder. Det bor ca 1 200 (2015) innbyggere i byen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Tavira.

Skal du være lenge i Cabanas de Tavira? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. En hel dag for å slappe av og sole seg på standen, dette kan du gjøre på f.eks. Praia do Fort Barra, Praia do Barril, Praia das Cascas, Praia da Terra Estreita, Praia da Manta Rota, Praia do Golden Club, Praia de Cabanas og Praia do Lacém. de ligger aller nær byen. Vakre kirker eller katedraler Kirke N. Sra. das Ondas, Kirke Santa Maria do Castelo, Kirke Nossa Senhora da Conceição og Kirke Misericórdia som ligger i området. Museer og kunstgallerier som ligger i Cabanas de Tavira og som kan være interessant er Centro de ciência viva de Tavira, Municipal Archives de Tavira, Museum Pesca do Atum og Palacio de Galeria.

Casa da Vinha er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Tavira Gran-Plaza og Marked Ribeira er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Praça Dr. António Padinha, Largo Eng. Sebastião Ramires og Praça da República er større områder og torg som ligger sentralt. Se gamle historiske ruiner som Ruiner Fenícias de Tavira.

Tavira slot er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Cabanas de Tavira. Besøk byens vakre og gamle borg, festninger og fort som, Fort Rato og Fort og slott São João da Barra. Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Parque D’Agua. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Quinta da Ria 4 km, Monte Rei Golf & Country Club 9 km, Quinta de Cima 4 km og Castro Marim Golfe and Country Club 16 km er nærliggende feriesteder. Lyst til å se på gamle bygninger, fortidsminner og kulturminner? Disse stedene, Balsa, Pego de São Domingos, Silveira og Alcarias kan være verdt et besøk. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Parque Rodoviário og Jardim Público de Tavira.

Nærliggende destinasjoner, Cabanas de Tavira

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebiler Faro Algarve lufthavn og Portimão lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Tavira, Santa Luzia, Manta Rota, Altura og Monte Gordo. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Faro, Portimão, Olhão, Loulé og Laranjeiro.

Bilutleiefirmaer i Cabanas de Tavira, Portugal

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar og Budget, som alle har kontorer i Cabanas de Tavira. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Faro Algarve flyplass og Portimão flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Cabanas de Tavira kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)