Bilutleie i Cantanhede

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Cantanhede, distriktet Coimbra, Portugal. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autoportugal.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Cantanhede

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Cantanhede - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Cantanhede, Portugal. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen.

Leiebil fra Cantanhedes jernbanestasjon (Cantanhede), reisesentre og flyplasser som Coimbra Airport, Monte Real Air Base og Viseu Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis. Litocar Renault på Rua Zona Industrial 197 Lote 7 er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Cantanhede ligger i kommunen Cantanhede, Coimbra distriktet, Portugal og er en by. Er sentral beliggenhet i området. 13. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 306. største by/distrikt. Les mer om hva Cantanhede har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Coimbra (ca 106600 innb), Aveiro (ca 54200 innb) og Figueira da Foz (ca 46600 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Gafanha da Nazaré, Esgueira, Tábua, Águeda, Oliveira de Azemeis, Santa Comba Dão, Lousã, Póvoa da Lomba, Pocariça, Arrotas og Outeirinho. Det bor ca 7 300 (2015) innbyggere i byen. Feriestedet ligger ca 63 moh. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Cantanhede. Museer og kunstgallerier som ligger i Cantanhede og som kan være interessant er Museum Pedra. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Luís Pato, Sogrape Vinhos Anadia, Caves Altoviso Vinícola do Passadouro, Dulcinea Santos Ferreira, Mário de Sousa Ferreira og Companhia das Quintas-vinho. Jardim Municipal ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Vakre grønne områder, parker og planter Parque São Mateus, er verdt å se.

Byen har interessante monumenter og statuer av kjente personer og hendelser som Statue av Pedro Teixeira. Torg eller større åpne områder, Largo Conselheiro Ferreira Freire, Largo Cândido dos Reis og Praça Marquês de Marialva ligger i nærheten. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Igreja Matriz. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Clube de Golfe de Cantanhede 2 km. Portugal dos Pequenitos er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter.

Nærliggende destinasjoner, Cantanhede

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebiler Coimbra lufthavn, Monte Real lufthavn og Viseu lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Mira, Sangalhos, Santo António dos Olivais, Coimbra og Condeixa-a-Nova. Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Coimbra, Figueira da Foz, Santo António dos Olivais, Condeixa-a-Nova og Lousã.

Bilutleiefirmaer i Cantanhede, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Coimbra Bissaya Barreto flyplass, Monte Real flyplass og Viseu Gonçalves Lobato flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Cantanhede kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)