Bilutleie i Mira

Sammenlign prisen på leie av bil i Mira, distriktet Coimbra, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Mira

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Mira - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Miras jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Coimbra Airport, Monte Real Air Base og Viseu Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Mira, Portugal. Reboques do Centro Z Centro på Via do Infante Dom Pedro er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Mira (Dunas de Mira) är en by i kommunen Mira, Coimbra distriktet, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 12. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 296. største by/distrikt. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Coimbra (ca 106600 innb), Aveiro (ca 54200 innb), Figueira da Foz (ca 46600 innb) og Santo António dos Olivais (ca 38900 innb). Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Mira. Gafanha da Nazaré, Esgueira, Águeda, Oliveira de Azemeis, Santa Comba Dão, Casal de São Tomé, Carromeu, Portomar, Lagoa og Presa er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. I byen bor det ca 7 700 (2015). Ligger ca 32 meter over havet. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Mira.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Mira som kan verdt et besøk mens du er på ferie. Homenagem a José Afonso e a Adriano Correia de Oliveira, Statue av ao Infante D. Pedro og Monument til Mortos da Grande Guerra er spennende statuer og monumenter av kjente personer og hendelser. Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Minigolfe da Costa Nova og Parque Aquático Vaga Splash. Praia de Mira er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg.

Igreja Pentecostal Missionária Cristã og Sognekirke Mira ou Kirke São Tomé er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Sogrape Vinhos Anadia, Mário de Sousa Ferreira, Companhia das Quintas-vinho, Dulcinea Santos Ferreira, Luís Pato og Caves Altoviso Vinícola do Passadouro er vingårder og vinprodusenter i nærheten. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Clube de Golfe de Cantanhede 13 km.

Nærliggende destinasjoner, Mira

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Coimbra lufthavn, Monte Real lufthavn, Viseu lufthavn og Porto lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Cantanhede, Ílhavo, Sangalhos, Aveiro og Águeda. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Coimbra, Figueira da Foz, Santo António dos Olivais, Condeixa-a-Nova og Lousã.

Bilutleiefirmaer i Mira, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Coimbra Bissaya Barreto flyplass, Monte Real flyplass, Viseu Gonçalves Lobato flyplass og Porto Francisco Sá Carneiro flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Mira kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)