Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Carcavelos

Sammenlign bilutleiefirmaer Carcavelos

Bilutleie i Carcavelos

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Carcavelos, distriktet Lisbon, Portugal. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Thrifty, Sixt, Avis, Europcar, Budget, Hertz f.eks. Autoportugal.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Topptips for leie av bil i Carcavelos

 1. Du kan bestille og leie bilen i Carcavelos og returnere den et annet sted (one-way).
 2. Søk og bestill i god tid i Carcavelos hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som barnesete, beltestol, GPS, takstativ, hengerfeste og bilbarnestol etc.
 3. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 4. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autoportugal.no og finne de beste tilbudene.

Hvorfor bør du bestille en bil i Carcavelos med Autoportugal.no!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Carcavelos. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autoportugal.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.

Billig bilutleie i Carcavelos - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Carcaveloss flyplasser som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Airport og Alverca Airport, togstasjoner (Santo Amaro, Carcavelos, Paco de Arcos og Parede) og reisesentre mm. og porter / fergeterminaler som Marina de Oeiras. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i byen, Carcavelos i Portugal. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Hexarent e Equipamentos på Lagoas Park Edifico 7 Salvo, Alfredo Viegas Rosa på Praça do Junqueiro 12, Limouclassic på Rua Bocage Vivenda Quimze Alto das Coveiras 2785 608 São Domingos de Rana, Thrifty på Tagus Park Nucleo Central Loja 133 Oeiras, som alle har kontorer i Lisbon.

Carcavelos ligger i kommunen Oeiras, Lisbon distriktet, Portugal og er en by. 28. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 95. største by/distrikt. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Oeiras. En by som har ca 20 400 (2015) innbyggere. Byen ligger ca 30 meter over havet. Større byer og feriesteder er Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb), Setúbal (ca 117100 innb) og Queluz (ca 103400 innb). Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Beato António, da House, Lombos, São Julião da Barra, Arneiro og São Julião er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Nærliggende T-banestasjoner (metro) er Metro Reboleira, Fomega, Amadora Este og Colégio Militar/Luz, de er innen gangavstand.. Busstasjon og taxi stasjon i Sete Rios er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Oeiras.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Carcavelos, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Praia de Paço de Arcos, Praia de Torre, Praia do Moinho, Praia dos Gémeos, Praia de Parede og Praia de Carcavelos er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg. Kysten Costa de Lisboa ligger i området. Handle og finn lokalt på Marked São Domingos de Rana og Marked Municipal de Oeiras, markeder som er nære og verdt å se. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Oeiras Golf 6 km, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 6 km, Estoril Palácio Golf Course 7 km og Quinta da Marinha Golf 12 km.

Nærliggende destinasjoner, Carcavelos

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Cascais-Tejo lufthavn, Søk etter leiebil i Lisboa-Portela lufthavn, Bilutleie Alverca lufthavn og Sines lufthavn. Sammenlign leie for en uke, en måned, en dag eller det antallet du ønsker, langsiktig, helg eller ett helt år i Carcavelos. Bilutleie i nærliggende byer: Leie en bil Oeiras, Sammenlign leiebiler São Domingos de Rana, Billige bilutleie Paço de Arcos, Parede og Tires. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i Carcavelos. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Lisboa, Leiebil Amadora, Leiebiler Queluz, Cacém og Algueirão.

Bilutleiefirmaer i Carcavelos, Portugal

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass, Alverca flyplass og Sines flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Carcavelos kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding