Bilutleie i Paços de Ferreira

Sammenlign leieprisene i byen Paços de Ferreira, distriktet Porto, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Paços de Ferreira

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Paços de Ferreira - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i byen, Paços de Ferreira i Portugal.

Leiebil fra Paços de Ferreiras jernbanestasjon (Paredes, Vila das Aves, Penafiel, Meinedo, Canicos og Santo Tirso), reisesentre og flyplasser som Francisco de Sá Carneiro Airport, Braga Airport, Vila Real Airport og Viseu Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24 timer før bilen skal hentes er gratis. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Take A Car på Rua Dom Afonso Iii 17 Carvalhosa, Europcar på Av 1 de Dezembro Ed Paco Antigo Lj 4.

Paços de Ferreira är en by i kommunen Paços de Ferreira, Porto distriktet, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 64. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 327. største by/distrikt. Det bor ca 6 800 (2015) innbyggere i byen. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Barreiro, Meixomil, Sanguinhães og Modelos. Større byer og feriesteder er Porto (ca 249600 innb), Braga (ca 121400 innb) og Vila Nova de Gaia (ca 70800 innb). Ligger ca 312 meter over havet. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Paços de Ferreira. Central de Transportes er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Paços de Ferreira.

Skal du være turist i Paços de Ferreira? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Vil du se byens lag spille? Kanskje se en konsert? Eller fotball? Nære sentrum finner du Stadion Capital do Móvel. Historiske ruiner og steder som er verdt å se og interessante er Castro de Monte Mozinho. Praceta Santa Eulália er større områder og torg som ligger sentralt.

Vakre grønne områder, parker og planter Byparken og Park Merendas, er verdt å se. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museum Móvel. Kirke Matriz Paços de Ferreira og Kirke Meixomil er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Vale Pisão 10 km, Campo de Golfe de Rilhadas 21 km og Golfe de Amarante 22 km.

Lyst til å se på gamle bygninger, fortidsminner og kulturminner? Disse stedene, Citânia de Sanfins kan være verdt et besøk. Kjøpesentre som f.eks. Centro Comercial Ferrara Plaza, er i nærheten om du ønsker å handle. Hvorfor ikke besøke Teater Freamunde, for å oppleve og se musikk, teater og andre forestillinger i nærheten av Paços de Ferreira. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Feira Gondomar, Magikland og Parque Aquático de Amarante. Tropiske hus, dyreparker, akvarium og terrarium rundt omkring byen er Maia Zoo. Ønsker du å se eksotiske dyr? Somidol -Sociedade Vinícola, Terras de Felgueiras, Quinta das Arcas, Aveleda, Quinta de Gomariz, Quinta de Linhares, Sociedade Agrícola de Maderne og Casa de Villa Maria, Quinta do Presigo er vingårder og vinprodusenter i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Paços de Ferreira

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Porto lufthavn, Braga lufthavn, Vila Real lufthavn, Viseu lufthavn og Chaves lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Paredes, Penafiel, Santo Tirso, Alfena og Valongo. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Porto, Vila Nova de Gaia, Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Bilutleiefirmaer i Paços de Ferreira, Portugal

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty, som alle har kontorer i Paços de Ferreira. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Porto Francisco Sá Carneiro flyplass, Braga-Palmeira flyplass, Vila Real Douro flyplass, Viseu Gonçalves Lobato flyplass og Chaves flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Paços de Ferreira kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)