Bilutleie i Trafaria

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Trafaria, distriktet Setúbal, Portugal. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Sentralt ligger bilutleiefirmaer som Avis, Thrifty, Budget, Sixt, Hertz, Europcar f.eks. Alle prisene du ser på autoportugal.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Trafaria

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Trafaria - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Trafarias jernbanestasjoner (Alges, Estádio, Estação Ferroviária do Pragal, Paco de Arcos og Alcantara-Terra) reisesentre og flyplasser som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Airport, Alverca Airport og Sines Airport og nærliggende havner og fergeterminaler (Marina de Belém, Doca de Pedrouços og Doca do Bom Sucesso).

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i byen, Trafaria i Portugal. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Setúbal, Televan på Estrada da Rocha 2 Linda A Velha, Arval på Rua Dr António Loureiro Borges Edf 5 Piso 4, Europcar Miraflores på Alameda António Sérgio 22, Park Caparica på Costa da Caparica.

Informasjon om byen Trafaria, som ligger i kommunen Almada, distriktet Setúbal, Portugal. 33t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 386. største by/distrikt. Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Murfacem, Pica Galo, Lazareto og Torrão er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Det bor ca 5 600 (2015) innbyggere i byen. Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb) og Setúbal (ca 117100 innb) er nabobyer og feriesteder. Feriestedet ligger ca 12 m over havet. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Portugal og Almada. Fomega, Metro Reboleira, Baixa-Chiado, Restauradores og Terreiro do Paço er T-banestasjoner (metro) i nærheten av byen. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Busstasjon og taxi stasjon i Sete Rios, Terminal Aeroporto Lisboa og Oriente. Få også tips om lokale bedrifter i Almada.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Trafaria. Palácio Ribamar er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castelo de (Borg) São Jorge og Slot (Borg) São Jorge kan finnes i nærheten av Trafaria. Fort São Sebastião de Caparica er fascinerende gamle fort, borg og festninger som ligger i byen. For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Teater Municipal Amélia Rey Colaço. Vil du oppleve en vakker botanisk hage? Jardim Urbano da Costa de Caparica er innen gangavstand. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Park Japão, Hage Torre de Belém og Park Anjos.

Moinho Quinta do Meio, Mina de Água de Linha og Akvadukt Aguas Livres er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Trafaria. Gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten Trafaria finnes her, Arkeologisk funnsted Colaride og Arkeologisk funnsted Leceia. Vakre kirker eller katedraler Sognekirke Nossa Senhora, Kirke Cristo Rei de Algés og Igreja Trafaria som ligger i området. Golf ferie og leiebil? Oeiras Golf 9 km, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 5 km og Academia de Golfe de Lisboa 11 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. En hel dag for å slappe av og sole seg på standen, dette kan du gjøre på f.eks. Praia do Norte, Praia da Cruz Quebrada, Praia de Santo António, Praia da Costa da Caparica, Praia da Trafaria, Praia de São João og Praia de Algés. de ligger aller nær byen.

Kapell Ordem Terceira do Carmo, Lazareto de Lisboa og Ruiner Atlântica Companhia Portuguesa de Pesca er historiske ruiner fra bygninger og gjenstander som er verdt å se. Centro de Arqueologia de Lisboa, Centro de Arte Manuel de Brito – CAMB og Museum Combatente ligger nær sentrum. En dag på Trafarias museer og kunstgallerier? aos Combatentes do Ultramar og Sacadura Cabral and Gago Coutinho er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Largo da República og Praça da Liberdade er større områder og torg som ligger sentralt. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, KidZania, Fun Parque og Lisboa Oceanarium (Oceanário de Lisboa). Aquário Vasco da Gama, Noras da Quinta das Torres og Oceanário de Lisboa er akvarier, dyreparker, tropisk hus og terrarium som du kan finne nærme byen.

Nærliggende destinasjoner, Trafaria

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Cascais-Tejo lufthavn, Lisboa-Portela lufthavn, Alverca lufthavn og Sines lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Caparica, Costa de Caparica, Algés, Linda-a-Velha og Paço de Arcos. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Setúbal, Amora, Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Bilutleiefirmaer i Trafaria, Portugal

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Trafaria, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass, Alverca flyplass og Sines flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Trafaria kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)