Bilutleie i Vila Franca de Xira

Sammenlign prisen på leie av bil i Vila Franca de Xira, distriktet Lisbon, Portugal på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Det er bilutleiefirmaer i byen som Europcar, Thrifty, Hertz, Budget, Sixt, Avis f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoportugal.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vila Franca de Xira

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Vila Franca de Xira - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Vila Franca de Xira, Portugal. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Leiebil i Vila Franca de Xiras reisesentre, togstasjoner (Vila Franca de Xira, Alhandra, Estação Comboios Alverca, Estação CP Póvoa og Espadanal de Azambuja Station) og flyplasser som Alverca Airport, Lisbon Humberto Delgado Airport og Cascais Municipal Aerodrome og nærliggende havner og fergeterminaler (Marina de Alhandra). Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Sado Rent på Rua José Costa Silva 111 R C Ljª 2, Europcar på Travessa Telhal 3, Turiscar Vila Franca Xira på E N 1 Loja 6 Quinta do Cabo, som alle har kontorer i Lisbon.

Vila Franca de Xira ligger i kommunen Vila Franca de Xira, Lisbon distriktet, Portugal og er en by. Er sentral beliggenhet i området. 33. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 114. største by/distrikt. Har ca 18 400 (2015) innbyggere. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. Lisboa (ca 517800 innb), Amadora (ca 178900 innb) og Setúbal (ca 117100 innb) er nabobyer og feriesteder. Ligger ca 15 meter over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, A dos Bispos, Povos, Cardosinhas, Quinta das Areias og São João dos Montes. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er Alverca. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Vila Franca de Xira.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Vila Franca de Xira, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Marked Municipal Vila Franca de Xira er markeder og utendørse boder på toget. Ønsker du å se på sport, eller kanskje trene? Idrettsbaner i nærheten av byen er Campo Futebol Vilafranquense. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Arruda dos Vinhos, Quinta de Sao Sebastiao, Wine Ventures – Quinta da Romeira, Antonio Machado Marcelino, Quinta da Casaboa, Sartal – Quinta da Vassala e Vala Nova og Adega Coop da Labrugeira.

Statue av Toreiro og Homenagem aos Combatentes de Vila Franca de Xira er spennende statuer og monumenter av kjente personer og hendelser. Praceta Justiça og Praça Afonso de Albuquerque er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Praça de Touros, kan være verdt et besøk for kultur på et teater i nærheten av sentrum. Miradouro de Alhandra ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele byen. Byparken do Cevadeiro, Byparken Dr. Luís César Pereira og Jardim Municipal Constantino Palha er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke Misericórdia, Igreja Matriz og Igreja Adventista do Sétimo Dia.

Fort Portela Grande og Fort Serra da Aguieira er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander. Casa Museu Mário Coelho, Museum Alhandra Casa Dr. Sousa Martins og Museum Neo-Realismo ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Parque Aventura Sniper og Lisboa Oceanarium (Oceanário de Lisboa). Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Oceanário de Lisboa. Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Casa do Terreiro. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castelo de (Borg) Alenquer kan finnes i nærheten av Vila Franca de Xira.

Nærliggende destinasjoner, Vila Franca de Xira

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Alverca lufthavn, Lisboa-Portela lufthavn og Cascais-Tejo lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebiler Alverca do Ribatejo, Vialonga, Póvoa de Santa Iria, Santa Iria da Azóia og São João da Talha. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Lisboa, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Bilutleiefirmaer i Vila Franca de Xira, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alverca flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass og Cascais-Tejo Lisboa Tires flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vila Franca de Xira kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)