Bilutleie i Vila Nova de Famalicão

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i byen Vila Nova de Famalicão, distriktet Braga, Portugal. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Det er bilutleiefirmaer i byen som Europcar, Budget, Sixt, Avis, Hertz, Thrifty f.eks. Autoportugal.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vila Nova de Famalicão

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Vila Nova de Famalicão - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Vila Nova de Famalicãos reisesentre, togbanestasjoner (Famalicao, Barrimau, Mouquim og Lousado) og flyplasser som Braga Airport, Francisco de Sá Carneiro Airport, Vila Real Airport og Viseu Airport. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24 timer før bilen skal hentes.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Vila Nova de Famalicão i Portugal. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Scalata Transportes de Aluguer på Gandra Mouquim Mouquim, Srent på Avenida do Brasil, Cruise Car V N på Edificio Álvares Cabral Loja 2 Rua Luís Barroso, Europcar på Av Franca 883 Calendario Vila Nova Famalicao, Springmauve på Rua Doutor Francisco Alves 46.

Informasjon om byen Vila Nova de Famalicão (Famalicão, Vila Nova de Tamalicão), som ligger i kommunen Vila Nova de Famalicão, distriktet Braga, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 12t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 232. største by/distrikt. Ligger ca 96 meter over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Pedrouços, Rorigo, Antas, Calendário, Sistãis og Ribainho. Større byer og feriesteder er Porto (ca 249600 innb), Braga (ca 121400 innb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 innb) og Felgueiras (ca 58100 innb). Om du bare skal besøke Vila Nova de Famalicão for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Det bor ca 9 500 (2015) innbyggere i byen. Central de Transportes er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Vila Nova de Famalicão.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Vila Nova de Famalicão, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Maia Zoo. Nære Vila Nova de Famalicão finnes det slott som, Castelo de (Borg) Braga, Castelo da (Borg) Póvoa og Castelo de (Borg) Guimarães. Museer og kunstgallerier som ligger i Vila Nova de Famalicão og som kan være interessant er Fundação Cupertino de Miranda, Casa do Benfica og Casa do Território.

Igreja Evangélica Renovada, Igreja Santo António, Igreja Românica de Santiago de Antas og Igreja Matriz er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Golf ferie og leiebil? Vale Pisão 15 km, Estela Golf Club 22 km og Clube Golfe Braga 21 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. Park Sinçães, Park Devesa og Park Juventude er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Praça 9 de Abril, Praça Dona Maria II og Praça Álvaro Marques er større områder og torg som ligger sentralt.

Ønsker du å se sport/kamp eller en konsert? Nærme byen finner du Stadion Municipal 22 de Junho. Kanskje du skal se en lokal fotballkamp? Galeria Comercial Jumbo og E-leclerc er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Se gamle historiske ruiner som Palass Condes de Barcelos og Castelo de (Borg) Faria. Akvadukt Santa Clara, Middelalderlig tårn og Sete Fontes er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Vila Nova de Famalicão. Lyst til å se på gamle bygninger, fortidsminner og kulturminner? Disse stedene, Citânia de Sanfins, Kloster Dumio og Romerske bad Maximinos kan være verdt et besøk. Campelo, Quinta de Gomariz, Casa Agrícola Compostela, Vercoope, Q. L. Portugal, Quinta das Arcas og Somidol -Sociedade Vinícola er vinprodusenter og vingårder i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Vila Nova de Famalicão

Leiebil i flyplasser i nærheten: Sammenlign leiebiler Braga lufthavn, Porto lufthavn, Vila Real lufthavn, Viseu lufthavn og Chaves lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Bougado, Santo Tirso, Trofa, Barcelos og Braga. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Braga, Guimarães, Esposende, Barcelos og Fafe.

Bilutleiefirmaer i Vila Nova de Famalicão, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Braga-Palmeira flyplass, Porto Francisco Sá Carneiro flyplass, Vila Real Douro flyplass, Viseu Gonçalves Lobato flyplass og Chaves flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vila Nova de Famalicão kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)