Bilutleie i Fafe

Sammenlign leieprisene i byen Fafe, distriktet Braga, Portugal ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoportugal.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Fafe

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Fafe - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Fafe i Portugal. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Bilutleie fra Fafes flyplasser som Braga Airport, Vila Real Airport, Francisco de Sá Carneiro Airport og Chaves Airport, togstasjoner (Guimarães) og reisesentre mm.. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene National, Budget, Alamo, Rhodium, Goldcar, Dollar, Avis, Hertz Dream Collection, Firefly, Flizzr, Enterprise, Thrifty, Keddy By Europcar, Hertz, Payless, Surprice, InterRent, Europcar, Autoclick, Sixt.

Informasjon om byen Fafe, som ligger i kommunen Fafe, distriktet Braga, Portugal. Er sentral beliggenhet i området. 5t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 129. største by/distrikt. Les mer om hva Fafe har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Større byer og feriesteder i nærheten er Porto (ca 249600 innb), Braga (ca 121400 innb) og Vila Nova de Gaia (ca 70800 innb). Har ca 16 900 (2015) innbyggere. Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Antime, Fornelos, Santa Comba, Pousada og Varziela er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Byen ligger ca 338 meter over havet. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er Central de camionagem. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Fafe.

Skal du være lenge i Fafe? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Sociedade Agrícola de Maderne, Quinta de Santa Cristina, Terras de Felgueiras, Sociedade dos Vinhos Borges, Adega Cooperativa de Amarante, Casa da Tojeira -Vinhos Verdes og Quinta da Raza er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Ønsker du å se sport/kamp eller en konsert? Nærme byen finner du Stadion Municipal de Fafe. Kanskje du skal se en lokal fotballkamp? Sentrum kulturelle sentre er Casa da Cultura de Fafe, de ligger i nærheten av byen. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Teater Kino de Fafe.

Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museu Hidroelétrico de Santa Rita, Casa da Pedra og Museum Imprensa de Fafe. Botaniske hager i sentrum er Park Calvário. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Park Cidade, Park Cidade Porto Seguro og Park Relogio. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Parque Aquático de Fafe og Parque Aquático de Amarante. Vakre kirker eller katedraler som ligger innen kort avstand er Igreja Nova de S. José og Igreja Matriz.

Monument til Justiça de Fafe er spennende statuer og monumenter av kjente personer og hendelser. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Praça 25 de Abril og Praça Mártires do Fascismo er nære. Citânia de Briteiros og Crastoeiro er fascinerende eldre bygninger, gamle gjenstander og kulturminner nær byen. Casa da Torre og Castelo de (Borg) Guimarães er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Campo de Golfe de Rilhadas 4 km og Golfe de Amarante 22 km.

Nærliggende destinasjoner, Fafe

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Braga lufthavn, Vila Real lufthavn, Porto lufthavn, Chaves lufthavn og Viseu lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Felgueiras, Guimarães, Cabeceiras de Basto, Amarante og Braga. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Braga, Guimarães, Esposende, Barcelos og Cabeceiras de Basto.

Bilutleiefirmaer i Fafe, Portugal

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Braga-Palmeira flyplass, Vila Real Douro flyplass, Porto Francisco Sá Carneiro flyplass, Chaves flyplass og Viseu Gonçalves Lobato flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Fafe kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)