Bilutleie i Vila Real

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i byen Vila Real, distriktet Vila Real, Portugal. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Sammenlign bilutleiefirmaer som Hertz, Budget, Sixt, Europcar, Thrifty, Avis, osv. Autoportugal.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vila Real

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Vila Real - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil i Vila Reals reisesentre, togstasjoner (Vila Real, Estação Carrazedo og Samardã) og flyplasser som Vila Real Airport, Chaves Airport, Viseu Airport og Braga Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske.

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i byen, Vila Real i Portugal. Hertz på Rua Nova das Botelhas 6, Guerin på A Esteves Rua do Travessa do Olival do Seixo Loja 5, Jacar på Rua de Montezelos 200, Europcar på R Major Antonio Fernandes Varao Lt 15 Ent D Lj D3 er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Vila Real är en by i kommunen Vila Real, Vila Real distriktet, Portugal. Er bostedsbyen i regionen. 2. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 127. største by/distrikt. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Vila Real. Større byer og feriesteder i nærheten er Braga (ca 121400 innb), Felgueiras (ca 58100 innb), Guimarães (ca 40600 innb) og Baião (ca 20500 innb). Ligger ca 462 meter over havet. Det bor ca 17 000 (2015) innbyggere i byen. Perafita, Mirandela, Alijó, Rebordosa, Lamego, Nossa Senhora de Almodena, Timpeira, Abambres, Mateus og Folhadela er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Terminal busstasjon og taxi stasjon i Vila Real er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Vila Real.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Vila Real. Park Diversões do douro og Piscinas de Codessais er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Handle og finn lokalt på Marked Municipal, markeder som er nære og verdt å se. Santuário de Panóias, Museum Geologia da UTAD og Museum Arqueologia e Numismática ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier?

Hage Carreira og Botanisk hage Universidade ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Parque Florestal. For å se og oppleve sport som tennis osv, kan du besøke sportsområder som Complexo Desportivo Monte da Forca. For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Teater Vila Real. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke São Domingos, Kirke Calvário, Kirke S.Pedro og Kirke Nossa Senhora da Conceição.

Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Galleri Momentos, Quinta do Barreiro, Adega Vila Real, Horta Osório Wines, Quinta da Gaivosa og Ermida som ligger i nærheten. Herskapshus og palass som er verdt å se nær Vila Reals sentrum er Casa de Diogo Cão og Casa de Mateus. de er innen gangavstand. Castelo de (Borg) Penajóia er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Vila Real. Se statuer og monumenter av historiske personer og hendelser som Pelourinho de Vila Real og Statue av a Carvalho Araújo. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Praça Luís de Camões er nære. Crastoeiro er interessante gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten av Vila Real. Ønsker du å spille på hester f.eks. galopp og trav eller se motorsport? Disse Kartódromo Vila Real er innen gangavstand.

Nærliggende destinasjoner, Vila Real

Leiebil i flyplasser i nærheten: Vila Real lufthavn, Chaves lufthavn, Viseu lufthavn, Braga lufthavn, Porto lufthavn og Bragança lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Peso da Régua, Pinhão, Alijó, Lamego og Amarante. Lei en bil i byer i regionen: Chaves, Alijó, Peso da Régua og Pinhão.

Bilutleiefirmaer i Vila Real, Portugal

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Vila Real Douro flyplass, Chaves flyplass, Viseu Gonçalves Lobato flyplass, Braga-Palmeira flyplass og Porto Francisco Sá Carneiro flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vila Real kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding