Bilutleie i Portalegre

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Portalegre, distriktet Portalegre, Portugal. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. På stedet finner du bilutleiefirmaer som Europcar, Avis, Hertz, Thrifty, Sixt, Budget f.eks. Autoportugal.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Portalegre

autoportugal.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Portugal, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 53 bilutleiefirmaer i Portugal.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoportugal.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Portalegre - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Portalegres reisesentre, togbanestasjoner (Estação Velha, Estação de Portalegre og Castelo de (Borg) Vide) og flyplasser. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24 timer før bilen skal hentes.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Portalegre, Portugal. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Guerin, Sadorent på Largo Mestre Artur Azedo 6, Europcar på Av do Brasil Ed Navio Escritorio 2.

Informasjon om byen Portalegre, som ligger i kommunen Portalegre, distriktet Portalegre, Portugal. Er bostedsbyen i regionen. 1t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Portugals 138. største by/distrikt. Ligger ca 460 meter over havet. Større byer og feriesteder er Castelo Branco (ca 33500 innb), Ponte de Sôr (ca 11100 innb), Vale da Amoreira (ca 10800 innb) og Elvas (ca 9900 innb). Les mer om hva Portalegre har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. En by som har ca 15 600 (2015) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Ponte de Sôr, Vale da Amoreira, Elvas, Estremoz, Vila Viçosa, Água de Prata, Galocha, Belo Horizonte, Pedra de Ouro og Frangoneiro. Busstasjon og taxi stasjon i – Rodoviaria do Alentejo er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Portalegre.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Portalegre, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Praça do Município og Praça João Paulo II er større områder og torg som ligger sentralt. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke Santana, Katedral Portalegre, Sognekirke São Lourenço og Kirke Misericórdia. Interessante klostre som er i nærheten Kloster Sao Bernardo. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Kommunalmuseum Portalegre, Museum Tapeçarias-Guy Fino og Museu José Régio.

Atalaião er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander. Om du ønsker å se og oppleve fotball, sport og konserter osv. er Stadion Municipal de Portalegre tilgjengelig. Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Quinta das Toroas, Adega de Portalegre Winery, Francisco B Fino, Tapada do Chaves -Sociedade Agricola og Quinta Carvalhal das Vinhas som ligger i nærheten. Herskapshus og palass som er verdt å se nær Portalegres sentrum er Palácio Póvoas. de er innen gangavstand. Nære Portalegre finnes det slott som, Castelo Medieval de Castelo de (Borg) Vide, Castelo de (Borg) Alegrete, Castelo de (Borg) Portalegre, Castelo de (Borg) Alter Pedroso og Castelo de (Borg) Marvão.

Musikk, teater og forestilling i byen? Centro de Artes e Espectáculo anbefales. de er innen gangavstand. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Park Tarro. Centro Comercial Fontedeira er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle.

Nærliggende destinasjoner, Portalegre

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebiler Coimbra lufthavn, Monte Real lufthavn, Beja lufthavn, Alverca lufthavn og Lisboa-Portela lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Ponte de Sôr, Elvas, Castelo Branco, Abrantes og Sertã. Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Ponte de Sôr og Elvas.

Bilutleiefirmaer i Portalegre, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Coimbra Bissaya Barreto flyplass, Monte Real flyplass, Beja Alentejo flyplass, Alverca flyplass, Lisboa Humberto Delgado Portela de Sacavém flyplass og Viseu Gonçalves Lobato flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Portalegre kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (57 stemmer, gjennomsnitt: 4,69 av 5)